Waarom u zou kiezen voor reparatie service flevoland

Reparatie service Fleoland staat midden in de samenleving en wij streven naar een langetermijnrelatie met onze klanten. Service en kwaliteit zijn onze absolute speerpunten. Ook houden wij onze lijnen graag kort, want een relatie opbouwen gaat nu eenmaal makkelijker als er direct geacteerd kan worden op een verzoek of probleem. In 2016 willen wij marktleider zijn op het gebied van service & reparaties in Flevoland.

Door bevlogen, betrokken maar bovenal professioneel te acteren binnen ons werkveld onderscheiden wij ons. Humor en vakmanschap sluiten hier dan ook naadloos bij aan. Dit is wie wij zijn, waar we in geloven en hoe wij ons bedrijf zien. Door ons continue te ontwikkelen en verbeteren en onze service blijvend te optimaliseren zijn wij in staat de beste oplossing aan te bieden waar u als klant het meest bij gebaat bent.

“Being good in business is the most fascinating kind of art. Making money is art and working is art and good business is the best art.”

Andy Warhol

Vijf redenen waarom u gerust voor reparatie service Flovoland kunt kiezen

 • Deskundig

  Wij zij een jong, dynamisch en professioneel bedrijf dat zich continue specialiseert in de nieuwste apparatuur.

 • Betrouwbaar

  Wij doen er alles aan om ons in service, kwaliteit en certificiring te onderscheiden van andere reparatie centers

 • Specialistisch

  U kunt bij ons terecht voor diverse reparaties en service van computer tot smartphone en Apple service

 • Garantie

  Alle reparaties ontvangen standaard 3 maanden garantie. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen. En No Cure, No Pay

 • One stop service

  Wij vinden het fijn dat wij een aanspreekpunt kunnen zijn voor u als klant. Doordat wij breed gespecialiseerd zijn kunt u altijd bij ons terecht

Wij worden gedreven door een visie:

Alles verrichten we natuurlijk met een hecht team. Een team waarop u kunt bouwen. Alles draait dan ook om kwalitatieve, snelle reparaties en/of probleemoplossingen. Onze processen zijn simplistisch doch professioneel van opzet waardoor wij u als klant uitstekend kunnen helpen bij alle  reparaties en /of problemen aan uw apparatuur. Wij zijn een lokale partner dat alléén met officieel (origineel) en goedgekeurde onderdelen werken. Hoe u dit kunt zien? Heel simpel… wij verstrekken standaard 3maanden garantie op al onze Apple onderdelen en reparaties.

Wij zijn overtuigd van ons kunnen en onze kwaliteit… Hebben wij u ook overtuigd?

Dingen waar we goed in zijn

Mocht uw apparaat niet meer naar behoren functioneren, dan kunt u deze bij ons ter reparatie aanbieden. Hiervoor kunt u zonder afspraak, tijdens de openingstijden, uw computer bij ons brengen. Onze technische service dienst is vooral goed in.

Computer
96%
Laptop
90%
Console
85%
Apple service
97%
Smartphone
90%
Tablet
87%

Nog iets wat u wilt weten?

Een Vraag ??

Heeft u een graag ? Wees niet verlegen en stuur ons een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt
Bel Ons
Route