Reparatie service Flevoland

Waar we goed in zijn?

Heeft u problemen met uw computer, laptop, console, tablet, smartphone of apple product en komt u er zelf niet meer uit? Schakel dan reparatie service Flevoland in om uw problemen op te lossen.Onze medewerkers beschikken over de kennis om uw probleem snel en vakkundig te verhelpen. Het is vaak lastig om de reparatie zelf uit te voeren door simpelweg geen kennis of tijd. hieronder kleine greep van wat we kunnen.

 

 • Computer & laptop reparatie
 • Software herstel
 • Spelcomputer reparatie
 • Smartphone reparatie
 • Apple reparaties
 • onderhoud services

Waarom u voor ons zou kiezen?

Waarom ? We beschikken over perfecte kennis van de diensten die we aanbieden, gebruiken duurzame producten en geven 3maanden garantie op onze reparatie diensten. Ook zijn wij trotst op onze klanten service, tevreden klanten dat is waar we alles voor doen. Mocht u nog niet overtuigt zijn lees onze klanten ervaringen en zie et zelf!

Plus punten

 • 3 Maanden garantie op reparaties
 • Ruime ervaring in het vak
 • Perfecte klanten service
 • Snelle reparatie service
 • haal en breng service
laptop_hulp

Computer & Laptop Reparatie

Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende vragen en problemen met bijvoorbeeld je pc of laptop. Wij lossen 95% van de computerproblemen op en geven in alle gevallen advies. mocht u geen tijd hebben om langs te komen we hebben een gratis haal en breng service.

Spelcomputer reparatie

Voor de reparatie van je spelcomputer(s) is ruime technische kennis en ervaring nodig. Een defect in je console kan immers tal van verschillende oorzaken hebben: een mislukte softmod / flash, een rotte poort, een defect in de harde schijf of schijflezer, of andere interne problemen. Bij reparatie service Flevoland kennen wij deze problemen maar al te goed. En dat is in je voordeel.

consolee
iphonetab

Smartphone & Tablet reparatie

Bij reparatie service Flevoland werken uitsluitend met professionals die nergens voor terugdeinzen. Ben je met je auto over je iPod heen gereden, heb je je smartphone in de wc laten vallen of heeft je kat zich uitgeleefd op je tablet: wij maken het. En mocht je toch een gevalletje ‘niet te repareren’ hebben geproduceerd 
dan betaal je niets. Logisch.

Apple reparatie service Flevoland

Apple Service Center

Wij zijn specialisten in het repareren van Apple producten en geven 3 maanden garantie op onze reparatie service !

Lees meer

Mac Service

Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van uw mac computer en u betaald bij ons in geen enkel geval onderzoekskosten.

Lees Meer

IPhone en iPad service

Heeft u een probleem met u iPad of iPhone  dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze specialisten zitten voor u klaar.

Lees Meer

Apple tv & iPod Service

Het repareren van een iPod of Apple tv is een precisiewerk en vereist speciale kennis,  gelukkig beschikken wij over die kennis!

Lees Meer
Een Vraag ??

Heeft u een graag ? Wees niet verlegen en stuur ons een bericht.

Not readable? Change text. captcha txt
Bel Ons
Route